Jump to content

TMP4

Members
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

TMP4 last won the day on June 6

TMP4 had the most liked content!

Community Reputation

1,022 Excellent

Recent Profile Visitors

2,661 profile views
 1. Akinek kell a jelszó: fyremage32
 2. Előtte utána patchlist.txt-t ellenőrizd hogy a crc értékek valóban változatlanok-e a változatlan fájloknál.
 3. Több kérdésem van: Ez az alap forrás a amit linkeltem? Mert tippre nem (mappák, illetve py22-->27). Mit csináltál vele? Így hogy "C++ Módosítás után" az kb annyit mond mintha az orvosnak telefonon azt mondanád hogy csináltál egy gyakorlatot és azóta fáj. Ő se tudna ezzel mit kezdeni amíg nem pontosítasz.
 4. [Hidden Content] [Hidden Content]
 5. Akkor zárja be, ha üres a shop. Én elsősorban megnézném ha nyitok 1 shopot, nyisd meg az adatbázisban az offlineshop items táblát, hogy benne van-e az items. Várni nem kell, Ken offshopa directquery-s. Ha nincs benne a cuccod akkor ez alapján tudsz elindulni, pl ír-e syserrt mondjuk sql query hibáról, hogy nem tudta insertelni. Ez csak egy példa, persze más is lehet a problémád oka.
 6. 3db error-od van (mind AttributeError) amiből az első ez: 'module' object has no attribute 'OFFLINE_SHOP_SLOT_COUNT' Tehát az uiOfflineShop.py Refresh függvényében lekérted valaminek az OFFLINE_SHOP_SLOT_COUNT attributúmát ami nem létezik. Ez a hiba. Vedd elő a tutorialt és keresd meg, szerepel-e benne. Ott lesz benne, mert Ken offshopját vagy 3x betettem én is eddig. Ez egy sima konstans, egy fix szám amúgy. A 2. és 3. erroral egyelőre nem kell foglalkozni, mert azokat csak ez váltotta ki, ha ezt javítod, akkor azok is eltűnnek.
 7. Ha nem dungeon, akkor a d.-vel kezdődő parancsok nem működhetnek. Szóval de, dungeon. (Nem számít a komplexitás, lehet dungeon egy 1 szintes run is) A d.exit() és d.exit_all() oda portál ahova beállítottad a questbe. Ha nem állítottad be, akkor a start_position-re. Ha a run elejére portált vissza, akkor pedig beállítottad (set_warp_location).
 8. Ha dungeon, akkor d.exit_all()
 9. item_proto-ban a type, tehát a ITEM_SECONDARY_COIN határozza meg, hogy fizethetsz-e vele SecondaryCoin-ként. Van ennek egy "újraírt" változata, ahol jobban tudod állítani tárgyanként, hogy mit milyen cuccért lehessen venni: [Hidden Content] Az emberek 90%-a már ezt használja inkább.
 10. Úgy látszik a Microsoft 10 év után törölte a szerveréről a fájlokat. Próbálj olyan telepítőt, ami nem a netről szedi le a fájlokat, mert volt olyan is. Vagy egyszerűen ne használj 2013-as vs-t 2023-ban.
 11. The site does not even functioning as of now. Just look for another (legal) hosting. Here is one for example. [Hidden Content] (You can't choose FreeBSD at order but you can reinstall it with FreeBSD.. 😄 So order with anything and when you get it click reinstall.)
 12. A small update: Rewritten the news html because it had really old code. Added the old purple (Korea & Canada used that) and chinese (yt2.catv.net) design. Link is the same.
 13. Annyit mondtál váltottál 40k-ra. Ha az a 40k teljesen értintetlen akkor nincs. Ha valaki már hozzányúlt, akkor meg értelemszerűen attól függ hogy az a valaki beletette-e.
×
×
 • Create New...