Jump to content

TMP4

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

TMP4 last won the day on October 26

TMP4 had the most liked content!

Community Reputation

849 Excellent

Recent Profile Visitors

2,290 profile views
 1. Előtte utána patchlist.txt-t ellenőrizd hogy a crc értékek valóban változatlanok-e a változatlan fájloknál.
 2. Több kérdésem van: Ez az alap forrás a amit linkeltem? Mert tippre nem (mappák, illetve py22-->27). Mit csináltál vele? Így hogy "C++ Módosítás után" az kb annyit mond mintha az orvosnak telefonon azt mondanád hogy csináltál egy gyakorlatot és azóta fáj. Ő se tudna ezzel mit kezdeni amíg nem pontosítasz.
 3. [Hidden Content] [Hidden Content]
 4. [Hidden Content]
 5. Akkor zárja be, ha üres a shop. Én elsősorban megnézném ha nyitok 1 shopot, nyisd meg az adatbázisban az offlineshop items táblát, hogy benne van-e az items. Várni nem kell, Ken offshopa directquery-s. Ha nincs benne a cuccod akkor ez alapján tudsz elindulni, pl ír-e syserrt mondjuk sql query hibáról, hogy nem tudta insertelni. Ez csak egy példa, persze más is lehet a problémád oka.
 6. 3db error-od van (mind AttributeError) amiből az első ez: 'module' object has no attribute 'OFFLINE_SHOP_SLOT_COUNT' Tehát az uiOfflineShop.py Refresh függvényében lekérted valaminek az OFFLINE_SHOP_SLOT_COUNT attributúmát ami nem létezik. Ez a hiba. Vedd elő a tutorialt és keresd meg, szerepel-e benne. Ott lesz benne, mert Ken offshopját vagy 3x betettem én is eddig. Ez egy sima konstans, egy fix szám amúgy. A 2. és 3. erroral egyelőre nem kell foglalkozni, mert azokat csak ez váltotta ki, ha ezt javítod, akkor azok is eltűnnek.
 7. Ha nem dungeon, akkor a d.-vel kezdődő parancsok nem működhetnek. Szóval de, dungeon. (Nem számít a komplexitás, lehet dungeon egy 1 szintes run is) A d.exit() és d.exit_all() oda portál ahova beállítottad a questbe. Ha nem állítottad be, akkor a start_position-re. Ha a run elejére portált vissza, akkor pedig beállítottad (set_warp_location).
 8. Ha dungeon, akkor d.exit_all()
 9. item_proto-ban a type, tehát a ITEM_SECONDARY_COIN határozza meg, hogy fizethetsz-e vele SecondaryCoin-ként. Van ennek egy "újraírt" változata, ahol jobban tudod állítani tárgyanként, hogy mit milyen cuccért lehessen venni: [Hidden Content] Az emberek 90%-a már ezt használja inkább.
 10. Úgy látszik a Microsoft 10 év után törölte a szerveréről a fájlokat. Próbálj olyan telepítőt, ami nem a netről szedi le a fájlokat, mert volt olyan is. Vagy egyszerűen ne használj 2013-as vs-t 2023-ban.
 11. The site does not even functioning as of now. Just look for another (legal) hosting. Here is one for example. [Hidden Content] (You can't choose FreeBSD at order but you can reinstall it with FreeBSD.. 😄 So order with anything and when you get it click reinstall.)
 12. A small update: Rewritten the news html because it had really old code. Added the old purple (Korea & Canada used that) and chinese (yt2.catv.net) design. Link is the same.
 13. Annyit mondtál váltottál 40k-ra. Ha az a 40k teljesen értintetlen akkor nincs. Ha valaki már hozzányúlt, akkor meg értelemszerűen attól függ hogy az a valaki beletette-e.
 14. Nem azt mondtam hogy 40k-n menni fog, hanem ott meg tudod oldani forrás szinten. Ezt installáld és állítsd be: [Hidden Content]
×
×
 • Create New...