Jump to content

TMP4

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

TMP4 last won the day on March 20

TMP4 had the most liked content!

Community Reputation

539 Excellent

Recent Profile Visitors

1,334 profile views
 1. Link: [Hidden Content] Recently I took out a legacy project that did not had txt protos. I looked for txt to sql converters, you can find a few, but none of them were perfect and they were closed source so I wasen't able to fix them. I wrote one for myself in PHP, so it is open source. Today I decided to share it, so I made a form for it too. There's not much to say, using the converter is pretty straightforward, check the screenshot below. It requires PHP 7.4 or greater.
 2. Nyilván enyém a videó ha az én youtube csatornámon van fent 😄 Az utóbbi időben megjött a kedvem a mesterhez, és csináltam magamnak egy "remastert" a M2Mega-ból ami anno kikerült. Ugye az még a naga runt nem tartalmazta, így azt megírtam és valamiért úgy éreztem csinálok egy videót róla. (Csomó mást is újraírtam, rendkívül sok dolog volt elég bénán megírva az m2m-ben) Nem tudod letölteni ezt sehol, mert ez az én privát projectem jelenleg. Publikálva (legalábbis ingyenesen mint a ref 40k sf-em) nem hiszem hogy lesz.
 3. I don't see the available operating systems, nor that I can use my own iso. The prices are 2-3 times higher then other bigger companies who claims the same as you "we are the best and most secure hosting". Why would any hungarian use a portuguese hosting instead of a hungarian or bigger (and cheaper) international? The site/hosting is not GDPR compliant for several reasons, it is a big red flag for me, more than sus. Also it is a a few week old, check: [Hidden Content] 11.2 "HotyHost” is understood to mean: the business operations of the company registere
 4. Drive-on a fájlra jobb klikk, link lekérése és "korlátozott" helyett "link birtokában bárki".
 5. Locale_hu.eix-epk-t kibontod, abban az item_desc.txt.
 6. TMP4

  //del

  Esetleg valakinek van ehhez egy reuploadja? (Nem kell specifikusan semmi, csak archiválási célre töltöttem volna le, főleg a HammerMT2-t.)
 7. Annyi kiegészítéssel hogy feltöltés után a run msa-t ki kell egészíteni az Accumulation értékével (fentebb a tutorial), ha nincs benne. Az esetek 90%-ban nem lesz benne kliens oldalon, egy alap mob/mount-ban sincs benne kliensoldalon, mert ezt az adatot a kliens nem használja, csak a szerver.
 8. Ezzel csak a speedhacket engedélyezed 🙂 Ha passzol a kliens és szerver oldal, és szerveroldalról nem maradt ki az Accumulation a run.msa-ból, és még a MotionDuration is egyezik, akkor lehet bármilyen gyors az a mount, nem fog visszadobni hisz nem érheti el a 40-et az fDist. Nem attól lesz nagyobb az fDist hogy milyen gyors a mount. Az fDist-el kicsit úgy kell elképzelni hogy mennyivel vagy távolabb mint a szerver gondolná hogy lenned kell. A 40 egy tűrési határ hogy kevesebb false positive észlelés legyen. Ezért írtam hogy a speedhacket engeded meg ezzel 😄 Nem tudom hogy linkelhetek-
 9. Én nem is beszéltem semmilyen portról. Ha vps-en van akkor amúgy egyszerűen ahova mennél (adott ch adott core-ja) nem elérhető valami okból. Az hogy miért nem elérhető, neked kell kiderítened. Pár példa: -Serverinfo.py-ben core1-et adtál meg így a login megy, de maga a karakter core2/3/4stb-n van tehát kariválasztás után oda tenne, és az nem fut -Bent maradt véletlen egy bind_ip / proxy_ip a config fájlokban (Vagy éppen be van égetve a forrásba az ip) -A karakter x y mapindex koordinátája a player.player táblában nem létező mapra mutat
 10. Nem fut az adott ch adott core-ja amire mennél. Vagy nem elérhető, pl ha kívülről akarsz csatlakozni (pl egy barátod) az a te 192.168.x.x ip címedre amin alapértelmezetten fut a core, nem tud fellépni, hisz neki a 192.168.x.x a sajátjára menne mert ez egy privát cím, ahol neki nincs semmi.
 11. A hiba szerintem az hogy a // BuyerTheitGloves Item Group alatt kicsivel __typeof(it->second->GetVector()) v = it->second->GetVector(); helyett typeof(it->second->GetVector()) v = it->second->GetVector(); írtál. A többinél javítottad, de ott nem.
 12. Megvan de nem használtam, én a másik félét, amikor külön subtype-ok vannak használtam mindig, mert azt sokkal logikusabbnak találtam. Costume Weapon FULL.rar
 13. Nincs neki, mert funkcionalitást tekintve nem igényel plussz dolgot. Ez csak egy gui ami azt csinálja hogy a berakott cserélőt a berakott tárgyra használja gombnyomásra.
 14. Karakterválasztás után rakja át a szerver a karaktert az adott ch adott core-jára. Ha ez a core nem elérhető (pl lokális ip-n fut vagy egyszerűen nem is fut), akkor ledob. Tehát amit meg kell nézned: Fut-e a core amire fellépnél (pl ps paranccsal vagy csak indíts rá csak a ch1-re újra, ki kell írnia hogy address already in use ha fut) Publikus ip-n fut-e a core (ha nincs bind_ip és a vps nem rendelkezik privát ip címmel akkor publikus ip-n fut) Nem maradt-e bent egy rossz bind_ip vagy proxy_ip
 15. Máskor keress rá a hibára google-n, mert ez nem metines hiba, végtelen mennyiségű találatot kapsz róla. De éppenséggel van metines téma is: [Hidden Content] Tehát vagy feltelepíted a VS-hez a "Microsoft Foundation Classes for C++" vagy átírod az afxres.h include-ot windows.h-ra (UserInterface.rc). Előbbit javaslom, bár utóbbival sem lesz semmi gond mert nem igazán van használva ez az include.
×
×
 • Create New...