Jump to content

Pisti95

Members
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  185

Pisti95 last won the day on May 13

Pisti95 had the most liked content!

Community Reputation

3,604 Excellent

About Pisti95

 • Birthday 01/01/1995

Recent Profile Visitors

3,584 profile views
 1. Szia! Char_battle.cpp-be a Meley scriptje rosszul van beleírva, az okozza a problémát.
 2. DB forrásban kell javítani a táblákhoz tartozó sorokat.
 3. Szia! A game.core megjelenése az súlyos hibát jelent a forráskódban, amitől omlik a játék. Nem hinném, hogy előnyös lenne a kikapcsolása, de sztem alapból nem lehet ilyen opció, mert ez a compilált fájllal történik, és futás közben omlik össze, tehát a megoldás a helyes kódolás, és normális rendszerek használata.
 4. A videó alapján lekódoltam az NW2-es állat leltárt. Szüksége volt rá egy srácnak a mesteres szerverhez, ezért készült el, de mivel kereste más is, értékesítettem a munkámat. Ebből kifolyólag került ki a munkám más kezébe, de elég alattomos az az ember, aki rendszereket eladja újra, és hibásan adja át a másik félnek. Aztán rám fogja, hogy ez az eredeti munka, pedig köze sincs az enyémhez. Az hogy “ilyen” a kinézete, az a videó miatt van, mert az alapján lett kódolva. Bármikor átvariálható, újragondolható.
 5. Igen, saját fejlesztés.
 6. Yang bomba kikapcsolása: [Hidden Content]
 7. Item_Protoba 80007-es itemnek ITEM_QUEST (18)-at kell adni, hogy jobb klikkelhető legyen.
 8. Amíg nem látjuk a kódot, addig nem tudjuk eldönteni honnan van. Lehet sajátja is, mindenki előtt ott a lehetőség, hogy készítsen egy Hátas leltárat.
 9. Csatoltam. OfflineShopRevooT.zip
 10. Aki nem szeretné vnum alapján beírni az összes Boss-t, itt a megoldás a mob_protoban lévő Rank oszlop lekérdezésére. ActorInstanceBattle.cpp Pisti95
 11. Hiba: char_battle.cpp-ben a "CHARACTER::Damage" függvényben a MeleyLair rendszer rosszul van beleírva. Konklúzió: Nincs kritelés a játékban.
 12. Nincs mindenhol átírva a Grid 10x8-ra.
×
×
 • Create New...