Jump to content

CherSkit

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nagyon szépen köszönöm! Megoldódott a probléma. Megmondom őszintén, ezt a ChatGPT-t nem hallottam még ,de használni fogom. Ment a + :)
 2. Sziasztok! #1 SYSERR: Apr 14 00:44:48.973856 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Data too long for column 'hint' at row 1 (query: INSERT DELAYED INTO log (type, time, who, x, y, what, how, hint, ip) VALUES('CHARACTER', NOW(), 94, 56121, 173788, 0, 'LOGIN', '185.195.52.123 9404194 1 21 1620', '185.195.52.123') errno: 1406) SYSERR: Apr 14 00:44:48.974481 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Incorrect integer value: 'Y' for column 'is_gm' at row 1 (query: INSERT INTO loginlog2(type, is_gm, login_time, channel, account_id, pid, ip, client_version) VALUES('INVALID', 'Y', NOW(), 1, 1
 3. Semmi probléma, csak megoldást keresek, akadály nincs a fizetésért. :) Mindenesetre, ment a rep. :)
 4. Természetesen, ha van rá megoldás, és van segítség, megbeszélhetünk rá egy árat is. Semmi akadálya, én jobban grafikai melókkal,illetve alap forrásjavításokkal foglalkozom, és egy "nagyobb" projekten dolgozom, de ha egyszerűbb a dolog, akár lehet rá "biznisz" is, esetleg cserebere, bármi. Akkor szívesen fogadnám privátban a beszélgetésünket. :)
 5. Sziasztok! :) Olyan rendszerről, esetleg, valamilyen megoldás van-e, hogyha pld. Van akár a rendszer, teljesen mindegy, valamilyen módon összeköttetést tegyen e-maillel? Vagy esetleg DC-vel? Pld. Rendelek egy xy tárgyat, akkor arról kapjak értesítést, hogy mi az elképzelése az illetőnek, vagy épp mi a megrendelni kívánt tárgy? Előre is köszönöm! :)
 6. Nem tudom melyikre gondolsz pontosan, ha a propertyra, akkor arra van megoldás.
 7. Ha minden igaz ez volt a probléma! 😄 Jelenleg nincs ilyen probléma se a vérten, se a fegyveren, úgyhogy nagyon köszönöm! :)
 8. Sziasztok! Egy olyan hibába keveredtem, hogy ha fel veszem a fegyvert, akkor ugye látszik az effekt, minden egyéb. Viszont, ha leveszem a fegyvert, akkor az effect szintén ott marad, de ha szimplán a két fegyvert cserélem akkor nem marad ott. Olyan, mintha a meglévő effektet nem törölné el, ha leveszem a fegyvert. Valaki valamit? Előre is köszönöm! :)
 9. Nálad is maga a fegyver látszik, mint modell, meg az effect rajta van, de textúra nincs? Ha igen, akkor követem. :)
 10. Sziasztok, abba a hibába ütköztem, valószinüleg saját hiba.. Hogy,a képen látható "Felszerelhető" dolog duplázódva van.. Nem tudom hogy hol, hogyan merre hoztam ezt össze, de csak kizárólag a fegyvereknél jelenik meg ez a dolog. előre is köszi ha segitesz! :)
×
×
 • Create New...