Jump to content

e3xl

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

e3xl last won the day on February 3 2022

e3xl had the most liked content!

Community Reputation

170 Excellent

4 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. e3xl

  E3xlMapWorks

  Mapkészités: https://e3xlmapworks.hu/
 2. e3xl

  Rejtélyek Völgye

  [Hidden Content] Passwd: e3xl
 3. Az Szerverfájlt, nem én csináltam! Ár:60-Euro. Tartalmazza a egyszeri be üzemelést! Szereverfájl a saját tulajdonomban van, megvásárol! Igen továbbadhatom!
 4. Kliens src ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // ### Default Ymir Macros ### #define LOCALE_SERVICE_EUROPE #define ENABLE_COSTUME_SYSTEM #define ENABLE_ENERGY_SYSTEM #define ENABLE_DRAGON_SOUL_SYSTEM #define ENABLE_NEW_EQUIPMENT_SYSTEM // ### Default Ymir Macros ### ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // ### New From LocaleInc ### #define ENABLE_PACK_GET_CHECK #define ENABLE_CANSEEHIDDENTHING_FOR_GM #defin
 5. e3xl

  e3xlSF V.1.0.0

  e3xlSF V.1.0.0 ------------------------------- A e3xlSF, Detroit végleges verzióra alapszik. e3xlSF PvP játékmenet, next karakterek. készül egy Pvm-Pvp next karakterek, Régi karakterrel. e3xlSf folyamatos fejlesztés alatt áll. "1 hónapos update, a felmerülő hibák kijavítására." INFORMÁCIÓ ---------- DC:https://discord.gg/qsEvw
 6. 1. Tökéletes a bontó! 2.CH2 szeretnéd el indítani, akkor a cd /usr/game találod a start.sh notped++ megnyitod , és ott egy elírást hiba van!! ezért nem indul el a ch2! 3. run-t nézd át! sf tökéletesen fut!
 7. e3xl

  city amarillas

  city amarillas
 8. Someya2 Unpack Valakinke , nincs élö link? mindegyik hallot amit találtam!
 9. Köszi a megosztást! , ebbe benne van a karácsonyi csomag is? Méretéböl gondolm 😄
 10. drive wordeditor -ban a Next-es épületek mappok, stb létrehozol egy D-meghajtót a gépeden, és a ymir work1.rar kicsomagolod. kapsz egy ymir work1 nevű mappát, és átnevezed ymir work-re.
 11. A FreeBSD honlapja:Freebsd A használt szkript:Git Video:Youtube cd /temp fetch --no-verify-peer http:trisymphony.com/darkMate13 chmod +x darkMate13 sh darkMate13 Bármit is csinálsz frissítsd a freebsd: pkg update pkg upgrade pkg upgrade -f portsnap fetch extract Én Freebsd13 Teszteltem Tökéletesen fut.
×
×
 • Create New...