Jump to content

BenczeG2020

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Shaygash1 Ha kell egy bontó hozzá, írj rám.
 2. Akkor töltsd le te, és nézd meg, hogy ez csak egy kliens, és nincsen benne a bontó. De csináltam hozzá, np. 😄
 3. Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy uitooltip.py-ben hozzáadtam az alábbi sorokat: [Hidden Content] A kérdésem a következő lenne: Minden tárgy leírásába beteszi ezt az emojit, a kiválasztott tárgyakat leszámítva. Mit rontok el, mi lenne a megoldása? Köszönöm előre is!
 4. Sziasztok! Hogyan lehetne a legkönnyebben, és a leggyorsabban egy adott vértnek/fegyvernek icont csinálni?
 5. A hiba még mindig fenn áll.
 6. Sziasztok! Van ez a rendszer: [Hidden Content] Beraktam, db fordításnál, az alábbi syssert dobja ki: [Hidden Content] A poszt alatt, más is jelezte, hogy ugyan ez a sysser jött neki vissza, amire érkezett egy válasz, hogy tegyük a fájl elejére, hogy #include <algorithm>. Én ugyan ezt megtettem, viszont a hiba még mindig fent áll, és nem fordul le a db. Ötlet?
 7. Update: Ugyan ez van bármilyen jellegű NPC-nél is!
 8. Sziasztok! Olyan hibába futottam bele, hogy bármilyen mountot szeretnék berakni, mindig ilyen kliens sysserrel találom szembe magamat: [Hidden Content] Ugyebár, jelen esetben, a arabian_camel_da.msm-et, nem találja meg. ha az adott msm-et, átnevezem arabian_camel_da-ra, akkor utána olyan sysser jön vissza, hogy nem találja az arabian_camel_d.msm-et. Tehát az utolsó betűt a fájl nevéből mindig levágja. Ötlet?
 9. @Pisti95 Bal Shift + Jobb kattintásra előhozza a panelt, viszont a droppot nem látni! [Hidden Content]
 10. Sziasztok! Adott ez a chest drop view rendszer: [Hidden Content] És adott egy speciális inventory rendszer. Ameddig nem volt bent a speciális inventory, addig teljesen szépen működött, előhozta a drop listát, és tudtam is több ládát nyitni. Viszont, amióta bekerült a speciális inventory, nem hozza be a panelt a láda inventoryból, és csak 1db-ot tudok egyszerre kinyitni belőle. Hogyan lehetne ezt a két rendszert összekombinálni?
 11. Ahhoz, hogy működjön, muszáj a WoN rendszer is?
×
×
 • Create New...