Jump to content

BenczeG2020

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nálam is volt egyszer egy ilyen hiba..
 2. @Shaygash1 Ha kell egy bontó hozzá, írj rám.
 3. Akkor töltsd le te, és nézd meg, hogy ez csak egy kliens, és nincsen benne a bontó. De csináltam hozzá, np. 😄
 4. Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy uitooltip.py-ben hozzáadtam az alábbi sorokat: [Hidden Content] A kérdésem a következő lenne: Minden tárgy leírásába beteszi ezt az emojit, a kiválasztott tárgyakat leszámítva. Mit rontok el, mi lenne a megoldása? Köszönöm előre is!
 5. Sziasztok! Hogyan lehetne a legkönnyebben, és a leggyorsabban egy adott vértnek/fegyvernek icont csinálni?
 6. Sziasztok! Van ez a rendszer: [Hidden Content] Beraktam, db fordításnál, az alábbi syssert dobja ki: [Hidden Content] A poszt alatt, más is jelezte, hogy ugyan ez a sysser jött neki vissza, amire érkezett egy válasz, hogy tegyük a fájl elejére, hogy #include <algorithm>. Én ugyan ezt megtettem, viszont a hiba még mindig fent áll, és nem fordul le a db. Ötlet?
 7. Update: Ugyan ez van bármilyen jellegű NPC-nél is!
 8. Sziasztok! Olyan hibába futottam bele, hogy bármilyen mountot szeretnék berakni, mindig ilyen kliens sysserrel találom szembe magamat: [Hidden Content] Ugyebár, jelen esetben, a arabian_camel_da.msm-et, nem találja meg. ha az adott msm-et, átnevezem arabian_camel_da-ra, akkor utána olyan sysser jön vissza, hogy nem találja az arabian_camel_d.msm-et. Tehát az utolsó betűt a fájl nevéből mindig levágja. Ötlet?
×
×
 • Create New...