Jump to content

Zevilke

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. thanks, esetleg majd kaphatunk egy újabb link frissítést.
 2. Sziasztok! Megváltozott a .rar jelszava? Köszi a választ. a royal v3 pw nem jó, a másik pöpec. Megtaláltam egy külföldi fórumon. A helyes pw: $Hades!Royal!V3!UltimateVersion!
 3. Sziasztok! Köszi a feltöltést. Esetleg valaki egy [account db] {account, itemshop_logs, smslog}, [log db] {command_log, log, shout_log, whisper_log}, [player db] {itemshop_logs, player, player2, player_deleted} tábladefinícióit fel tudná tenni hozzá? Az oszlopok típus definícióira lenne szükségem, hogy újraépítsem a táblát. Az .frm fileból csak az oszlopneveket tudom kiszedni. Előre is köszönöm.
 4. Sziasztok! A napokban sikerült hozzájutnom egy új pc-hez, amelyen windows 11 duruzsol. Viszont sajnos azt tapasztalom, hogy pl. a Wom2 kliens exe-je nem hajlandó elindulni. (Win 10-en gond nélkül fut). Semmilyen hibaüzenet, vagy log nincs ami közelebb vinni a probléma feltárásához. Feltehetőleg a source-ban kell valamit alakítani a kompatibilitás érdekében, mert amikor nem kliensből indítanám az exe-t ms..dll-t hiányol. Amit eddig próbáltam: - Újrafordítani az exe-t win 11 alatt. (1 plusz usingra volt szükség). - Kompatibilis módban próbáltam futtatni. Ha valakinek
 5. Szia! Kérlek, majd frissítsd a linket, ha időd engedi. Köszi.
×
×
 • Create New...