Jump to content

Kezdo

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Elméletileg sikerült felrakni ezt a tüzfalat. Köszönöm a leírást. viszont most,hogy fent van amikor lépek be a játékba és a kliens írná,hogy NORM vagy Elérhető... ( kinek mi ) most már nem írja csak ( ...... tesz lehyette ) ez mitől lehet?
  2. Üdvözlök mindenkit. Szeretném a segítségeteket kérni az IPFW illetve a Fail2ban beüzemelésében. sajnos nem vagyok ebben jártas és egyszer próbáltam is,de akkor sikerült szépen kizárnom magam mindenhonnan. akinek lenne egy kis ideje az lenne szíves részletesen leírni,hogy mit hova mibe mit kell írni,hogy saját magam ne zárjam ki ? előre is köszönöm az emberséges hozzászólásokat !
  3. bocsánat,hogy kezdő létemre belepofázok,de neked az autoloot_expire táblát kell módosítanod ahoz,hogy a leltáradba kapd meg azt a bizonyos yangot 🙂
  4. Sziasztok. nagyon sok fórumon látni,hogy ki tesznek valami SF et de elfelejtik megadni a belépési adatokat. nézzük,hogyan is szoktam én ezt megoldani hátha hasznára válik valakinek ! Először is, amikor elindítjuk a .vdi-t a betöltő képernyőn, válasszuk az Egyfelhasználós módot, esetemben ez a 2-es opció, így a 2-es megnyomása után a FreeBSD egy csomó kódot betölt, és várnunk kell egy kicsit. Az egyfelhasználós mód beállítása FreeBSD és FreeBSD között különbözhet. Másodszor, miután a machins felszólítást kapott, és a /bin/sh-ban vagyunk, megváltoztathatjuk a jelszavunkat.
  5. most kajak nem értem.... mi a jó abba,hogy valaki ki tesz valamit és amit kirak az nem ér semmit... ember ki raksz egy SF et kliensel együtt Kliensből hiányzik a locale fájl írják neked hogy nincs benne mert te jó gyerek vagy és hiányosan töltöd fel. majd habi véletlen kimaradt erre felteszel locale fájlt a klienshez aminek valójában semmi köze az általad kirakott SF és klienshez.. mi a jó abba ha valaki egy kibaszott gyökér? és még el vagytok csodálkozva,hogy minden egyes fórum úgy épül fel,hogy nincs benne Magyar nyelv... miért? mert útálják a Magyarokat az ilyen
  6. törölhető!
  7. Kezdo

    Ascord2Hungary

    a Pack Mappából hiányzik az Index.. tudom,hogy hiába írok mert ez a fórum egy halott fórum.... de más ne töltse le feleslegesen.
  8. ScorpionRuinsLIB.lua : Command not found. ezt írja nálad akkor szerinted mi a hiba?
  9. Sziasztok. összeraktam ez az SF et de mikor át akarom írni a kliensben a Deneme2 nevét akkor hibát ír ki és el sem indul a kliens... mi lehet ebben elrejtve hogy ennyire nem akar indulni ha megváltoztatom a bal felül megjelenő nevet? APP_TITLE = " Deneme2 "
×
×
  • Create New...