Jump to content

TheRiniii

Moderators
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

TheRiniii last won the day on July 14

TheRiniii had the most liked content!

Community Reputation

778 Excellent

3 Followers

About TheRiniii

 • Birthday 09/26/1996

Recent Profile Visitors

2,036 profile views
 1. off +search.zip Videó Jelszó:
 2. @TheRiniiiTudnánk privátban váltani 1-2 szót? Akár itt akár discordon.

  1. TheRiniii

   TheRiniii

   Szia!

    

   Miről lenne szó?

 3. Küldj pontosabb információkat, vagy nézd meg a drive linket feltettem az elkészített fájlokat. Azokban meg van csinálva és működőképes. Esetleg kopizd ki onnan. Vagy csak vesd össze és megtalálod a hibát. Valamint ezt a módszert már nagyon régen használtam. Nem tudom frissebb kódokban mennyire használható. Alaposan át kell nézni az biztos. Előfordulhat hogy a tutorialban én is hibáztam. Ezért tettem a kész fájlokat is fel.
 4. Van egy csomó amivel elvagy. Magyarban talán a JZT, de én Contabo-t vagy OVH -t ajánlanám. Viszont a Contabo és az OVH az nem biztos, hogy nektek megfelel, mivel már haladó szint. Azaz fizikai kell és magatoknak kéne felhúzni a BSD-t. Szóval egy JZT bőven ki fog szolgálni titeket.
 5. Hát srácok a forrását nem lelem. De tudok egy szervert amit ebből készítettek, annak valahol meg kell lennie mindenének. Nemsokára megy a Release róla.
 6. Elnézést, nem vettem észre, hogy nincsen ebben a packban benne. Körülnézek, és ha meg találom akkor csatolom.
 7. Szerintem ne szívj vele. Nagyon elavult és még az elavultak közül is a legrosszabb. Válts valami frissebbre. Van kint Marty, Surahead stb. Vagy esetleg itt egy CoreX
 8. Sziasztok! Szeretném megosztani veletek ezt a kis rendszer gyüjteményt. Itt-ott talán 1-2 plusz dolog is lehet benne, viszont a nagy része az az évek alatt összegyűjtött rendszerek!
×
×
 • Create New...