Jump to content

TheRiniii

Moderators
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    27

TheRiniii last won the day on October 6

TheRiniii had the most liked content!

Community Reputation

927 Excellent

6 Followers

About TheRiniii

  • Birthday 09/26/1996

Recent Profile Visitors

5,265 profile views
  1. Ha a weboldalon szeretnéd átírni akkor ezt módosítsd. include\functions\basic.php function getHashPassword($password) { $hash = "*".sha1(sha1($password, true)); return strtoupper($hash); }
  2. off +search.zip Videó Jelszó:
  3. @TheRiniiiTudnánk privátban váltani 1-2 szót? Akár itt akár discordon.

    1. TheRiniii

      TheRiniii

      Szia!

       

      Miről lenne szó?

  4. Küldj pontosabb információkat, vagy nézd meg a drive linket feltettem az elkészített fájlokat. Azokban meg van csinálva és működőképes. Esetleg kopizd ki onnan. Vagy csak vesd össze és megtalálod a hibát. Valamint ezt a módszert már nagyon régen használtam. Nem tudom frissebb kódokban mennyire használható. Alaposan át kell nézni az biztos. Előfordulhat hogy a tutorialban én is hibáztam. Ezért tettem a kész fájlokat is fel.
  5. Van egy csomó amivel elvagy. Magyarban talán a JZT, de én Contabo-t vagy OVH -t ajánlanám. Viszont a Contabo és az OVH az nem biztos, hogy nektek megfelel, mivel már haladó szint. Azaz fizikai kell és magatoknak kéne felhúzni a BSD-t. Szóval egy JZT bőven ki fog szolgálni titeket.
  6. Hát srácok a forrását nem lelem. De tudok egy szervert amit ebből készítettek, annak valahol meg kell lennie mindenének. Nemsokára megy a Release róla.
  7. Elnézést, nem vettem észre, hogy nincsen ebben a packban benne. Körülnézek, és ha meg találom akkor csatolom.
  8. Szerintem ne szívj vele. Nagyon elavult és még az elavultak közül is a legrosszabb. Válts valami frissebbre. Van kint Marty, Surahead stb. Vagy esetleg itt egy CoreX
×
×
  • Create New...