Jump to content

matyusarnold

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nekem így oldódott meg. 5 évre állítottam előre. De ilyen 2050-re meg ilyesmire nem reagált.
  2. Esetelg ahhoz tudsz valahol egy részletes leírást, hogy egy ilyen üres VPS-re hogyan lehetne feltelepíteni mondjuk pont ez az CoreX fájlt, mert ilyet még konkrétan nem csináltam, otthoni gépen igen, gondolom hasonlóan. Csak már az SL korán kikészített és egy egyszerű újratelepítésre díjakat akar felszámolni...
  3. Hálás köszönet a válaszokért. Esetleg azt valahol megtalálom, hogy VPS-en ha már rajta van egy szerverfájl akkor hogy a viharba tudom feltelepíteni rá? Mondjuk ezt a CoreX-et? Mert jelenleg csak akarunk valami jó szervert összehozni de nagyon idegtépő és az SL hosttól kaptuk ezt a csoda fájlt.
  4. Sziasztok! Szeretném kérni több kérdésben is hozzáértők segítségét. Első: Deneme2 kliensbe ha átírom, a APP_NAME résznél, más névre azonnal összeomlik. Másik kérdés: Item_proto-t honnan olvassa? Navicaten belül ha átállítjuk az árazást illetve mob_protoba dobott yang mennyiségét, semmi változás nem történik sőt visszaáll eredetibe az item_proto esetében. Egyenlőre ennyi kérdésem lenne. Ha valaki tud valamit megköszönöm a válaszát.
×
×
  • Create New...