Jump to content

Szerverre való csatlakozás probléma.


Recommended Posts

Sziasztok!

TMP4 által publikált reference SF + Klienst használok. Elvégeztem pár módosítást és szeretném tesztelni őket pár barátommal, viszont ezen a ponton problémába ütköztem. Próbáltam felrakni hamachira, én betudok lépni, ők viszont sajnos nem. Próbáltam felrakni VPS-re, de sajnos oda se sikerült. FreeBSD 13.2-es virtual VPS-t béreltem, nem volt erős, a maga 1GB ramjával és 1 cpu-jával, de szerintem ettől függetlenül fel kellett volna tudnom csatlakozni. De sehogy se akart összejönni. 

Esetleg valaki tud egy VPS hostingot ajánlani, vagy hogyan lehetne megoldani, hogy a barátaim is feltudjanak lépni a szerverre? Egyelőre nem akarom publikálni a szervert, csak fejlesztem, és amik bekerülnek azokat szeretnénk tesztelni. 

A VPS-re való csatlakozással az volt a gondom, hogy amikor mindent megcsináltam a leírás szerint, és elindítottam akkor connected refuse hibát kaptam. Ha át írtam a BIND_IP-ket az összes CONFIG fájlban akkor úgy nézett ki minden rendben, de a CH1 akkor is "..." volt. Valamint, ha csak simán elindítom a szervert anélkül, hogy bármit át írnék, utána még navicatra sem enged felcsatlakozni. Ha esetleg valaki tudna ebben segíteni akkor azt megköszönném. Van-e valami leírás, vagy videó. Az egész napom erre ment el, hogy keresgéltem, próbáltam így, próbáltam úgy, de sehogy se akart sikerülni. Még webszervert is létrehoztam a gépemen, hogy a patcher működjön, mert a barátaim a szervert fejlesztéséhez nem értenek, csak tesztelni, játszani szeretnének és így, ha végzek valami módosítást azt automatikusan letölti nekik. Még a regisztráció is probléma mentesen zajlott.

A válaszokat / megoldásokat előre is köszönöm!

Tisztelettel, Crow.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...