Slaw 798 Posted February 18 Share Posted February 18 Sziasztok! eladó m2m pet system elérhető vagyok üzenetben 1 1 1 Quote Link to post Share on other sites
kajak113 113 Posted February 22 Share Posted February 22 Szia! Mindenképp csak pénzért eladó? *.* Quote Link to post Share on other sites
Slaw 798 Posted February 23 Author Share Posted February 23 13 hours ago, kajak113 said: Szia! Mindenképp csak pénzért eladó? *.* 13 hours ago, kajak113 said: Szia! Mindenképp csak pénzért eladó? *.* Szia igen Quote Link to post Share on other sites
Danielusaky 2 Posted February 28 Share Posted February 28 Sziasztok! Szeretnék csatlakozni a Land of Heroes csapatához, de nem vagyok biztos benne, hogy megfelelek-e a követelményeknek. Van valakinek tapasztalata a jelentkezéssel kapcsolatban? Milyen készségekre van szükség ahhoz, hogy sikeres legyen a felvétel? Érdekelne, hogy milyen lehetőségek vannak a csapatban, és milyen projektekben lehet részt venni. Remélem, valaki megosztja velem a tapasztalatait és segít abban, hogy eldönthessem, érdemes-e megpróbálnom csatlakozni a Land of Heroes csapatához. Köszönöm! 1 Quote Link to post Share on other sites
rakos011 134 Posted February 28 Share Posted February 28 2 hours ago, Danielusaky said: Sziasztok! Szeretnék csatlakozni a Land of Heroes csapatához, de nem vagyok biztos benne, hogy megfelelek-e a követelményeknek. Van valakinek tapasztalata a jelentkezéssel kapcsolatban? Milyen készségekre van szükség ahhoz, hogy sikeres legyen a felvétel? Érdekelne, hogy milyen lehetőségek vannak a csapatban, és milyen projektekben lehet részt venni. Remélem, valaki megosztja velem a tapasztalatait és segít abban, hogy eldönthessem, érdemes-e megpróbálnom csatlakozni a Land of Heroes csapatához. Köszönöm! Miért pont ide írsz? Van erre más szekció is.. Quote Link to post Share on other sites
Slaw 798 Posted September 11 Author Share Posted September 11 up! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts