Jump to content

keresek yang auto pickup systemet

Recommended Posts

1 hour ago, rakos011 said:

Navicaton belül meg tudod oldani... 

Account táblán belül tudod meg csinálni (Auto_loot expire stb...)
Ha pedig regisztrációval akarod akkor Desing table és ott beállítod az alap értékét a "Datetime".

Sufni megoldásnak jó. 😂

18 hours ago, Razor93 said:

keresek olyan rendszert amivel a yang automatikusan az inventoryba esik.

Ekkora módosításra nem szoktak rendszert írni. 😂

• Like 1
  • Haha 2

Szerintem a kérdező a yang bombára gondol, hisz a 3. kéz és premium account (autoloot_expire) egy alap funkció.
(Amúgy ha valaki elkezdene erre írni egy 2. rendszert miközben már létezik alapból, na az lenne sufni 😅)

Ha a yang bombát is szeretnéd a leltárba kapni akkor egyszerűen keresd ki ahol a yang bombát adja majd egészítsd ki arra hogy ott is vegye figyelembe a 3. kezet és prémium accountot. (Vagy egyszerűen cseréld ki a földre dobást a leltárba adással mindenhol, akkor nem kell prémium accnak betenned senkit).

És igen, hivatalosan amelyik acc rendelkezik autoloot expire és társaival azt a forrás premium accnak veszi és több ponton megkülönbözteti a nem prémium accoktól. Pl ha használsz eredeti szorzót (nem priv_empire, azt hivatalosan csak birodalmak jutalmazására szánták, szóval kb senki sem használja helyesen xD) na ott például ketté van szedve a sima és prémium játékos: mob_gold és mob_gold_buyer.

• Like 1
  • 3 months later...
  • 2 months later...
On 8/14/2022 at 1:22 PM, SamuraiHUN said:

char_battle.cpp-ben nálam így van a funkció, de én bővítettem long long-ra tehát az adattípust ne felejtsd el átírni.

Hidden Content

Give reaction to this post to see the hidden content.

köszömöm!

• Like 8
  • Thanks 2
  • Sad 1
  • 3 years later...