Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Csapat keresés (Játék fejlesztés)
#1
Sziasztok!
Nem tudom hogy megengedett e a témám létrehozása, remélem senkit nem zavar.
A közeljövőben szeretném az Unreal Engine részét bőviteni a fórumnak egy két okosságot irni róla, ezért gondoltam egy csapat keresés topicot is létrehozok.
Nos jött egy ötlet baráti körben hogy mi lenne ha mernénk nagyot álmodni és létrehozni egy saját eddig még nem látott játékot.
El is kezdtünk gondolkodni hogy mi lehetne az aztán végül kitaláltuk együtt. (Erről a jelentkezőknek bővebben fogok irni hogy s mint gondoltuk az egészet)

Játék motorként Unreal Engine 4-et fogunk használni mivel még nem kezdtük el előtte minden egyes dolgot, ötletet megbeszélünk csak egy bizonyos cél után indulunk el és igy tovább.


Leszögezném előre hogy nem könnyű projektbe szeretnénk vágni a fejszénket viszont ha össze jön egy komoly csapat ez az álom egy hatalmas álom lehet főleg hogy Magyarországi fejlesztők hozták létre.

Amit tudnotok kell rólunk:
-2 ember akik 3ds Max-al fognak nekünk alkotni saját egyedi objecteket,embereket tehát mindent.
-Én lennék személy szerint az aki mindenhez konyit valamit de egyedül a tudásom kevés igy szükséges még plusz néhány ember.
-1 programozónk is akad

A jelenlegi csapatért én vagyok a felelős és a továbbiakban is igy marad ez.

Akikre szükségünk lenne:
C++ programozó
Modellezőre
Animátorra (Ha érzel magadban kihivást, rád jelenleg hatalmas szükségünk van)
Photoshop mesterre
Hangtechnikusokra

Előre leszögezném hogy nem fizetünk a munkáért egy baráti környezetet próbálunk először egymást közt létre hozni a csapatnak 3 alapmagja van akik generációk óta barátok.
Természetesen a későbbiekben ha beindul az egész illetve be is jön amit tervezünk mindenki a maga részét megkapja és gondolom tudjátok hogy nem pár tizezer forintról van itt szó.

Várunk minden lelkes fejlesztőt a csapatba, ha kezdő vagy az se tántoritson el, egy jó lehetőség gyakorolni, és segitjük egymást mindenben amiben tudjuk.

E-mail cimem amin lehet jelentkezni:tchococita123@gmail.com

Akár itt privát üzenet formájában is irhattok levelet vagy vegyetek fel skypeon:rodriguez.202

Kérném a levél témáját jelöljétek meg Játék Fejlesztői Jelentkezésnek.

Köszönöm a figyelmet további jó fejlesztést mindenkinek, ahogy igértem jönni fogok egy két okossággal az Unreal Engine-el kapcsolatban!
Reply
#2
Na hajrá Smile
"Egyetlen ismeretlen van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra!"
-Weöres Sándor-  Angel
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)