What's new

Szerver projekt !

Punk

New member
Sziasztok !

Megálmodtunk egy játékmenetet amihez keresünk szerver kliens web fejlesztőket .

A csapatunkról : szerver készítés alapjait fórumokról tanulgattuk/tanulgassuk 2013-óta ekkor volt egy szerverünk kiemelkedő játékos számmal ami pár hónapig futott csak sajnos nem tökéletes alap miatt, most 6 év kihagyás után úgy alakult következő pár évre újra a online térbe töltsük a szabadidőnk nagy részét mivel nem találtunk játszható és megbízható szervert így megpróbálunk egy hosszútávú szervert létrehozni minél stabilabb beállításokkal . Fontos hogy nem bevétel miatt jött az elhatározás.

E feladatra keresnénk olyan embereket akik ha elakadunk problémába ütközünk esetleg valamit nem tudunk segít létrehozni kijavítani az adott feladatot , hogy közbe mi is felfejlesszük ezzel saját tudástárunkat és ne ragadjunk le egy egyszerű hibákon órákig amikor csak fél perc lenne a megoldás :D

Segítségeket , munkákat akár honorálni is tudjuk megegyezés szerint . Akit érdekelne közös munka van ideje és türelme nem sajnálja megosztani tudását annak jenlelkezését várjuk akár a poszt alatt vagy privátba.
Köszönöm a figyelmet
További szép napot mindenkinek :)
 
Top